Yaz tatilinize "Phineas ve Ferb" eşlik edecek!



Yaz tatilinize "Phineas ve Ferb" eşlik edecek!
Disney XD, çocukları ve ailelerini ülke çapındaki ‘Chain Reaction’ (Zincir Reaksiyonu) sokak gösterileri serisine davet ediyor.
13:14 06 Temmuz 2010


11 Temmuz Cuma günü saat 13.30-19.00 arasında Meydan Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilecek İstanbul etkinliğini basketbol süperstarı İbrahim Kutluay sunacak.
Istanbul: Disney XD, ünlü “Phineas and Ferb” animasyon gösterisini Temmuz’dan Ağustos’a kadar devam edecek ülke çapındaki interaktif ‘Zincir Reaksiyonu’ sokak gösterilerinde hayata geçiriyor. Aileler ve çocuklar, Phineas ve Ferb’ün maceralarından esinlenerek, günün aktivitelerine katılabilecekleri ücretsiz sokak gösterilerine katılabilirler. İlk etkinlik İstanbul, Meydan Alışveriş Merkezinde, 11 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek. Bu etkinlik ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay tarafından sunulacak. Etkinlikler, çocuklara, günlük malzemeleri kullanarak muhteşem reaksiyon serileri ile sonuçlanan kendi inanılmaz ‘Zincir Reaksiyonu’nu yaratarak, kahramanları Phineas ve Ferb’in adımlarını izleme olanağı sunacak. Bu misyonla görevlendirilmiş olan bir 'deli bilim adamı', bu büyüleyici yapıların nasıl inşa edildiğini gösterecek ve film ekipleri çocukları kendi tasarımlarını geliştirirken görüntüleyecek. Bu içerik daha sonra http://www.disneyxd.com.tr’ye/ yüklenecek ve çocuklar favori 'Zincir ‘Reaksiyon'larını oylayabilecekler. Çocuklar, Temmuz ve Ağustos’ta, Phineas ve Ferb’ün kendi hayali tasarımlarını nasıl inşa ettiklerini görebilecekleri siteye giriş yapıp 'Zincir Reaksiyonu' oluşturma alıştırması yapabilirler. Gün boyunca anında ödüller dağıtılacak, herkesin eğlenebileceği interaktif oyunlar ve eğlence alanları olacak. Etkinlik, tüm ‘Zincir Reaksiyonları’ heyecan verici bir görüntüyle zamana karşı yarışa başladığında büyük bir finalle son bulacak. ‘Zincir Reaksiyonu' etkinlikleri:• Meydan Alışveriş Merkezi, İstanbul (Anadolu Yakası): 13:30-19:00, 11 Temmuz Pazar• Forum Bornova, İzmir: 13:30-19:00, 18 Temmuz Pazar• Migros Alışveriş Merkezi, Antalya: 13:30-19:00, 25 Temmuz Pazar• İstinye Park, İstanbul: 13:30-19:00, 1 Ağustos Pazar
Bu yaz Disney XD kanalında üvey kardeşlerin tüm çılgınlıklarını ve arka bahçelerinde devasa bir hız treni inşa ederek rüyalarını uç noktalara taşıdıkları ünlü animasyon gösterisi “Phineas and Ferb"ü kaçırmayın. Her seferinde, onları annelerine ispiyonlamaya çalışan genç kız kardeşleri Candice’i, onları ele verecek kanıt bırakmayarak engelliyorlar. Bu arada, ailenin kıt akıllı ornitorenki Perry, gizli bir ajan olarak ikili hayat sürüyor ve her bölümde şeytani Doktor Doofenshmirtz ile yüzleşiyor.

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/yaz-tatilinize-phineas-ve-ferb-eslik-edecek-/haberpanosu/haberdetay/07.07.2010/1259876/default.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlediğiniz etkinlikler hk.yorumlarınız etkinliği henüz izlememiş kişiler için çok faydalı olacaktır.